Hoşgeldiniz Bugün 12 14 2017

Dumlu Derneği Sitesi

Dumlu derneği sitemiz açılmıştır tüm dumlu’lara hayırlı olsun sitemizde guncel haberler dumlu derneğiyle alakadar bilgiler ve öneriler paylaşılacaktır bunun yanı sıra istanbul’daki dumlu’luların yapmış oldukları faaliyetler aynı zamanda köyümüzden gelen haberler servis edilecektir sitemizde Köyümüzden gelen resim video tarzı görsel olan paylaşımlara yer verilecektir sizlerinde bu konu hakkında duyarlı olmanızı bekliyoruz kendinizde şahsınızda olan memleketimiz olan dumlu köyü‘nüne ait resim yada video varsa bizimle irtibata geçerseniz sitemizde bunlara yer verilecektir. Şimdiden göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı Teşekkür Ederim. Hepimize Hayırlı Olsun Dumlu Derneği Sitesi

Yorum Yap
admin

Dumlu Derneği Sitesi

Dumlu derneği sitemiz açılmıştır tüm dumlu’lara hayırlı olsun sitemizde guncel haberler dumlu derneğiyle alakadar bilgiler ve öneriler paylaşılacaktır bunun yanı sıra istanbul’daki dumlu’luların yapmış oldukları faaliyetler aynı zamanda köyümüzden gelen haberler servis edilecektir sitemizde Köyümüzden gelen resim video tarzı görsel olan paylaşımlara yer verilecektir sizlerinde bu konu hakkında duyarlı olmanızı bekliyoruz kendinizde şahsınızda olan memleketimiz olan dumlu köyü’nüne ait resim yada video varsa bizimle irtibata geçerseniz sitemizde bunlara yer verilecektir. Şimdiden göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı Teşekkür Ederim. Hepimize Hayırlı Olsun Dumlu Derneği Sitesi

2 ay önce yazıldı.

Erkek Giyim bayilik | İyi Pazarlar | erkek kemer modelleri | Adıyaman | Giyimi | Film İzle | Elektrikçi | okul formaları | Osmanlı Kahvesi | Film İzle | Bilgi Paylaşım | Bulaşık Süngeri | Okey Oyna |